Izgalmas Témák és Cikkek

Izgalmas Témák és Cikkek

Antik cserépkályha - Kivel csináltassam?

2018. március 21. - Erdős Emil

Egyre elterjedtebb népszerűségnek örvend napjainkban a cserépkályha, ami köszönhető a folyamatosan dráguló fűtési rendszereknek is. Amellett, hogy sorozatosan magas fűtésszámlákat kapunk, nem is élvezhetjük ki a meleget, hiszen a hőkibocsátás érezhetően gyengébbnek bizonyul. A családok igyekeznek körülnézni egyéb fűtési lehetőségek között, és inkább költséghatékonyabb alternatívák mellett teszik le a voksukat.

antik_cserepkalyha.jpg

Cserépkályhák típusaiból számtalan változat fellelhető már a kínálatban, de igazán meghitt, családias körülményeket egy tradicionális antik cserépkályha tud biztosítani. Nagyon kellemesen indulhatnak a reggelek, ha forró kávénkat, vagy teánkat az antik cserépkályha közvetlen közelében fogyaszthatjuk el, puha pokrócba bújva, miközben hallgathatjuk a ropogó tűz hangját. Hogy fokozzuk az élvezeteket, antik cserépkályhánkra rakathatunk üvegajtót is, így nem csak hallani, de látni is fogjuk, ahogy a tűz lángjai lobognak.

Egy ilyen kályha a pihenést, olvasást, filmezést is képes élvezetesebbé varázsolni, mivel nyugtató hatással van a szervezetünkre.

Bármilyen színben, és formában választható, de akár saját elképzeléseinket is megvalósíthatjuk megfelelő szakember segítségével, aki nem ismer lehetetlent antik cserépkályha készítése terén. Mielőtt a megépítésre kerülne a sor, kérhetünk előzetes látványtervet, ami vizualizálja számunkra, hogy az antik cserépkályha mennyire mutatós darabját fogja képezni az otthonunknak.

Másik hatalmas előnye, hogy a leghidegebb időszakokban sem fog fázni a család egyik tagja sem, merthogy elképesztő módon felmelegíti a helyiségeket, és a legjobb, hogy hiába fog leégni az antik cserépkályhában a tűzifa, hosszú ideig képes lesz a megfelelő hőmérsékletet megtartani.

 

A fűtés árának alakulásában sem lesz okunk panaszra, ugyanis az antik cserépkályha a legköltséghatékonyabb lehetőségeket kínálja, így könnyebben tudunk majd pénzt is félretenni. A megépítése szakértelmet igényel, ami maximum 4 napos munkálatokat jelent egy mesterember számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://izgalmastemak.blog.hu/api/trackback/id/tr5513761634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása