Izgalmas Témák és Cikkek

Izgalmas Témák és Cikkek

Világítós kutyanyakörv - Tényleg megéri?

2018. április 04. - Erdős Emil

Egy kutyának nagyon fontos a mozgás, főleg akkor, ha panelban lakunk szeretett kis kedvencünkkel. A sétáltatás számukra nem csak a szórakozást jelenti, de anatómiai szempontból is kiválóan hat a szervezetükre. Ha megfelelően kielégítik mozgásigényüket, nem fogja őket fenyegetni az elhízás veszélye, javítja a keringésüket, és nyugodtabbá válik az éjszakai pihenés.

trx13077.jpg

A sétákhoz mindenképp szükséges egy strapabíró, minőségi kutyanyakörv, ami több szempontból is előnyös a kutyusoknak, és a gazdiknak egyaránt. A gyártók ma már nem ismernek lehetetlen, és számtalan változatban piacra dobtak olyan nyakörveket, amelyek világítanak. A világítós kutyanyakörveknek köszönhetően az esti séták során sem fogjuk szem elől téveszteni kedvencünket. Ma már egyre többen viszik le a kutyákat az esti órákban egy nagyobb sétára, ugyanis a napközben dolgozók számára ez az egyetlen alkalmas időpont egy kiadós levegőzésre, de sokan úgy vélik, hogy ilyenkor már nem olyan zsúfoltak a parkok, és zavartalanabbul tud a kis kedvenc szaglászni, szaladgálni, valamint ebben az időben jobban élvezi a kint létet.

 

Egy kirándulás, nyaralás alkalmával is tökéletes választás a világítós kutyanyakörv, hiszen ha szabadon engedjük az ebet, jóval csökken az esélye annak, hogyha elkóborol, ne találjuk meg könnyedén. Pillanatok alatt elcsatangolhat, főleg ha teljesen új helyen fedezheti fel a környezetét. A világítós kutyanyakörv segít abban is, ha esetleg más valaki bukkan rá szeretett házi kedvencünkre, így biztosan tudni fogja, hogy van gazdija, és valószínűleg csak elkóricált. Bilétát is tehetünk a világítós kutyanyakörvre, amelyen rajta van az elérhetőségünk, ezzel is elősegítve, hogy baj esetén hamar visszakapjuk őt.

 

A forgalmazók rengeteg típusú világítós kutyanyakörvet fejlesztettek ki, a legjobbak víz-, gyűrődés-, UV állóak, azonfelül nagy terhelést is kibírnak. Általában több méretben kaphatóak, illetve természetes vagy mesterséges fényben képesek feltöltődni. A világítós kutyanyakörv termékek között vannak olyan neon színű hevederek, amelyek nappali fényben is kitűnnek a többi közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://izgalmastemak.blog.hu/api/trackback/id/tr7313809464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása