Izgalmas Témák és Cikkek

Izgalmas Témák és Cikkek

Japán elektronikai márkák - A legelterjedtebb Magyarországon!

2018. március 29. - Erdős Emil

 Japán elektronikai márkák

Az elektronikai eszközök gyártásában japán mindig is vezető szerepet töltött be a világban. A híres japán elektronikai márkák közkedveltek a társadalom számára, mivel minőségben és árban is kedvezőek. A japánok rendkívüli módon értenek az elektronikai eszközök gyártásához, és fejlesztéséhez, szakértelmükkel mindig meghökkentik a fogyasztókat. Zsenialitásukat az is bizonyítja, hogy szenzációs újításokat, és egyéb funkciókat is gyakran kifejlesztenek. Íme három nevezetesebb japán elektronikai márkákat gyártó vállalat.

 

nemzeti_zaszlo_japan.jpg

 

Konica Minolta

Székhelye Tokióban található, és köztudott tény, hogy kiváló minőségű japán elektronikai márkákat dobnak piacra. A kezdetekben még két külön céget alkotott, majd egyesültek. A Minolta fejlesztésekben volt jártas főleg számítástechnikai, elektronikai, és optikai rendszerek területén, a Konica pedig litográfiai és fotótechnikai japán elektronikai márkákra helyezte a hangsúlyt. Tevékenységi körük folyamatosan bővült, ma már nagyon népszerűek a lézernyomtatók, és egyéb multifunkciós berendezések táborában is, amelyekkel még jobban erősítik pozíciójukat a japán elektronikai márkák körében. Az eredmények növekvő tendenciát mutatnak a képalkotás, és a digitális piac szférájában.

 

Epson

Az Epson is nagy hírnévre tett szert, mint japán elektronikai márka. Termékei világszinten elismertek. A cégcsoport hivatalos neve Seiko Epson Corporation, amin belül a Seiko az óragyártás területén vált híressé, az Epson pedig a japán elektronikai márkák kategóriáját erősíti. Az órákat kifinomult gyártási technológiával készítik, stílusban rendkívül egyedi dizájnt tulajdonítanak nekik. Az Epson pedig a nyomtatók, lézernyomtatók, és a hozzájuk kapcsolódó eszközök előállításában, és forgalmazásában vállal kiemelkedő szerepet, mint az egyik legnagyobb japán elektronikai világmárka.

 

Oki

Kibataro Oki alapította 1881-ben az Oki Electric Industry Co-t, és termékei mára már az egyik legkelendőbb japán elektronikai márkák. Az Oki nevéhez fűződik japánban az első telefon legyártása is. Székhelyük Tokióban található. Kínálatukban a nyomtatók, és a telekommunikációs eszközök töltenek be vezető szerepet a japán elektronikai márkák között, de az irodai felszerelések, és ATM-ek gyártása is benne van a tevékenységi körükben. Termékek bizonyítottan kiváló minőséget képviselnek. Ha Önt is japán elektronikai márkák érdeklik, akkor Best-toner oldal számos ilyet megtalál!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izgalmastemak.blog.hu/api/trackback/id/tr4713787574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása