Izgalmas Témák és Cikkek

Izgalmas Témák és Cikkek

Vénkövető – tartsuk szeretteinket biztonságban GPS nyomkövetővel

2023. május 18. - Erdős Emil

A rohanó világban nehéz időt szakítani idősebb rokonainkra, pedig minél öregebbek annál több odafigyelésre lenne szükségül a saját biztonságukból kifolyólag. A házat is beriasztózzák vészhelyzet esetére, egy törékenyebb személy esetén miért is ne? Egy elesés már komoly gondhoz vezethet egy bizonyos kor felett. Szívroham, sztrók, vagy bármely sokk esetén is életet menthet a gyors segélykérés.

Sok modern pacemakerek már automatikusan értesítik a mentőket. Egyetlen gombnyomás, és a pontos helyzet el van küldve, bármely beállított előzetes információval. Allergiák? Vércsoport? Gyógyszerérzékenység? Előzetes orvosi komplikációk? A mentők már mindennek a tudatában vannak még mielőtt elindulnak. Egyből a kezeléshez ugorva, amikor megérkeznek.

idősek nyomkövetése

Gondolom senki nem akar a nagyira még egy hifitornyot tenni amikor a járókerettel is nehezen bandukol, de a modern GPS nyomkövetés már egy kulcstartóban is elférnek. Sőt, a kölyökre is ráakaszthatjuk ha valami gyanús azzal a házibulival ahová szerdán elmenne. Vagy ha nem ér haza időben rendszeresen. Csak akkor tegyük ezt ha minden jövőbeli bizalmat el akarunk veszíteni a gyerekünkkel, és korai paranoiát szeretnénk elültetni benne. De így legalább biztosíthatjuk, hogy majd nekünk is vesz egyet.

Ezzel tőrbe is csalhatjuk a követett személyt. Pontosan tudva, hogy mikor jönnek fel a lépcsőn és mikor kell kiugrani a tortából sztriptíz táncosnak. Nehogy megfulladjon szegény több órás várakozás alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://izgalmastemak.blog.hu/api/trackback/id/tr4218126646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása